Suunto Ocean

€799.00

 • Product details
 • Meer info

De Suunto Ocean is een duikcomputer en sporthorloge in één voor avonturen onder en boven water.

Het apparaat met zijn kleurendisplay is onder alle omstandigheden buitengewoon goed afleesbaar en gebruiksvriendelijk. Duikliefhebbers zullen de Suunto Ocean roemen om de duikmodi voor recreatief en technisch duiken,
de nitroxfuncties en het Suunto Bühlmann 16 GF-algoritme. 

Voor freedivers en snorkelaars is er een speciale modus.

Handig is dat de Suunto Ocean kan worden gekoppeld met de Suunto Tank POD zodat duikers hun flesdruk, verbruik en resterende gastijd in één oogopslag op hun pols zien. 
Extra veiligheid biedt de Suunto Ocean in de vorm van een groot aantal akoestische en trilalarmen, die door de gebruiker zelf instelbaar zijn.

Los van het duiken is de Suunto Ocean er ook voor alle dagelijkse activiteiten en sporten. Met ruim 95 sportmodi, van hardlopen en fietsen tot zwemmen en yoga, is het een sporthorloge voor iedereen met een actief leven. 
De Suunto Ocean houdt stappen, calorieën, hartslag, slaap (inclusief slaapfases) en herstel bij en analyseert je dagelijkse activiteiten. 
Door de premium outdoorfuncties, zoals gedetailleerde offlinekaarten die wereldwijd gratis zijn, een ‘top of the bill’ GNSS-systeem voor precieze locatiebepaling en een barometer voor nauwkeurige hoogtebepaling en alarm bij
slecht weer, is de Suunto Ocean ook aan land erg goed te gebruiken.

De oplaadbare batterij is - wanneer deze vol is - goed voor tot wel 40 tot 60 uur duiken (ongeveer 25 duiken) en 50 uur onafgebroken gebruik van de gps-functie. 
In de horlogemodus gaat de batterij tot wel 16 dagen mee. En als het zo ver is, is de batterij snel weer vol.

Door de Suunto Ocean te verbinden met de Suunto app kunnen gebruikers de gelogde informatie van hun duiken, trainingen en dagelijks gebruik op één plek opslaan en inzien. Bovendien kunnen software-updates draadloos worden geïnstalleerd. 
Een baanbrekende ontwikkeling is dat gebruikers na afloop van de duik de route die zij onder water hebben gezwommen, in het logboek kunnen terugzien. 
Ook kunnen het instap- en het uitstappunt in het logboek gemarkeerd worden. Deze onderwater-trackingfunctie zal aanvankelijk als bètaversie worden gelanceerd en wordt in de komende tijd verder ontwikkeld.
De Suunto Ocean, ontworpen, getest en vertrouwd door duik- en sportpro’s, wordt in Finland geproduceerd met 100%. Echt vakmanschap.

Specificaties;

 • Meerdere duikmodi
 • Ondersteuning voor draadloze flesdruk 
 • 40 tot 60uur duiken of sporten bij volle batterij
 • Suunto app voor alle info van duiken en sporten
 • Onderwaterroute beta na duik in Suunto app
 • Groot en helder kleurendisplay
 • Gratis offlinekaarten
 • 95+ sportmodi
 • Fins vakmanschap

Measurements 49,9 x 49,9 x 13,2 mm / 1,96 x 1,96 x 0,52 "
Weight 99 g / 3,49 oz
Bezel material: Stainless steel
Glass material: Sapphire crystal
Case material: Glass fibre reinforced polyamide
Strap material: Silicone

DIVETECH© 2024. All Rights Reserved.

DIVETECH© 2024. All Rights Reserved.