Seacraft Scooters

Een onderwaterscooter kan gezien worden als onderdeel van een duikuitrusting. Als jij als duiker veel materiaal mee moet nemen óf als jij lange afstanden af moet leggen, is het verstandig om een onderwaterscooter mee te nemen. Een onderwaterscooter geeft je namelijk extra power, waardoor het jou als duiker minder energie kost om vooruit te komen (je hoeft zelf minder te doen). Contacteer ons voor meer info.

SmartTex

Water geleidt warmte heel goed en slaat ook heel erg veel energie op. Er is nagenoeg geen andere stof op aarde te vinden die zoveel energie opslaat. En dit water neemt duikers flink te grazen: ook onze lichaamsenergie slorpt ze op zodra we onder gaan. Het resultaat is dat we het heel snel koud krijgen. Maar gelukkig bestaat er een tegenoffensief in de vorm van heating vesten, sokken en handschoenen. Contacteer ons voor meer info.

Miflex

Wij zijn ook dealer van miflex slangen. Dit in alle kleuren en lengtes. Op de online-store van miflex kan je alle onderdelen terugvinden. Naast de slangen biedt miflex tal van andere duikbenodigdheden zoals reels, spg’s, kubi handschoenen, thermalution verwarming enz… Contacteer ons voor meer info.