Seacraft Scooters & Authorised Service Point

Een onderwaterscooter kan gezien worden als onderdeel van een duikuitrusting. Als jij als duiker veel materiaal mee moet nemen óf als jij lange afstanden af moet leggen, is het verstandig om een onderwaterscooter mee te nemen. Een onderwaterscooter geeft je namelijk extra power, waardoor het jou als duiker minder energie kost om vooruit te komen (je hoeft zelf minder te doen). Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud, herstelling of firmware updating van jou Seacraft scooter!

Contacteer ons voor meer info.

Fourth Element ARGONAUT 3.0

De nieuwe Argonaut 3.0 beweegt als het ware met je mee. Dankzij de perfecte pasvorm heb je volledige bewegingsvrijheid wanneer je horizontaal en uitgetrimd de onderwaterwereld verkent. Het pak past zich aan jou aan in plaats van andersom.

Het ontwerp van de Argonaut 3.0 is op allerlei punten verbeterd. En dat betekent een nog betere pasvorm dan je al gewend bent. Nooit eerder kon jij je zo soepel door het water bewegen. En als je daar het flexibele materiaal en de legio opties om het pak op jouw duiken af stemmen bij optelt, dan snap je dat Fourth Element met dit droogpak de nieuwe norm voor droogduiken heeft bepaald.

 

SmartTex

Water geleidt warmte heel goed en slaat ook heel erg veel energie op. Er is nagenoeg geen andere stof op aarde te vinden die zoveel energie opslaat. En dit water neemt duikers flink te grazen: ook onze lichaamsenergie slorpt ze op zodra we onder gaan. Het resultaat is dat we het heel snel koud krijgen. Maar gelukkig bestaat er een tegenoffensief in de vorm van heating vesten, sokken en handschoenen. Contacteer ons voor meer info.

Miflex

Wij zijn ook dealer van miflex slangen. Dit in alle kleuren en lengtes. Op de online-store van miflex kan je alle onderdelen terugvinden. Naast de slangen biedt miflex tal van andere duikbenodigdheden zoals reels, spg’s, kubi handschoenen, thermalution verwarming enz… Contacteer ons voor meer info.

DIVETECH© 2024. All Rights Reserved.

DIVETECH© 2024. All Rights Reserved.