Duikmateriaal

Filter
Clear All
Price
Categories
Scooters
Category: Scooters
Category: Scooters
Category: Scooters
Category: Scooters
Scooters

Gepatenteerde Seacraft-technologie: magnetische voortstuwing. De motor loopt direct in het water. Deze speciaal ontworpen en gepatenteerde oplossing zorgt voor de volledige eliminatie van de aandrijfas en de behoefte aan onbetrouwbare afdichtingen en tandwieloverbrenging die in andere DPV’s worden gebruikt. De motor die in het water werkt, is veel duurzamer en bestand tegen hoge werklasten, en elimineert ook oververhitting in de scooter. Afgezien daarvan, met slechts 9,7 kg, is de GO! biedt een uitzonderlijke vermogen/gewichtsverhouding. Het pre-swirl-statorsysteem elimineert alle storende koppeleffecten op de stuurhendels en verhoogt de efficiëntie van het voortstuwingssysteem door de waterwerveling te veranderen in meer stuwkracht.

Category: Scooters


Future is het vlaggenmodel van het merk Seacraft. Het bevat een batterij van 750 Wh of 1000 Wh waarmee de scooter langer kan worden gebruikt, gemiddeld 2-4 duiken zonder de batterij op te laden. Dit model is perfect voor recreatief en technisch duiken tot een diepte van 150 m. Het werkt ook goed in scooterverhuur in duikbases en clubs over de hele wereld. Toekomstige modellen zijn ook verkrijgbaar in sets met een speciale vliegaccu van 582 Wh (6 x 97 Wh) of 780 Wh (8 x 97 Wh), waarmee deze door de lucht in handbagage kan worden vervoerd. Met een gewicht van slechts 15,75 kg is het een van de lichtste en krachtigste DPV’s die op de markt verkrijgbaar zijn.

Category: Scooters

Ghost is een model voor professionals.

Het GHOST-model is gebouwd om de huidige limieten van andere DPV-scooters te overschrijden en is een unit iedere technische duiker. De uitzonderlijk grote batterij (standaard 1500W, extra capaciteit 2000W) is zelfs tijdens de langste verkenningsduiken bijna niet meer te ontladen.

Category: Scooters

De elektronische navigatieconsole ENC3 is een revolutionair apparaat en het enige zo compacte en krachtige navigatie-onderwaterinstrument op de markt.

Category: Scooters
Scooters
Gepatenteerde Seacraft-technologie: magnetische v Read More
Category: Scooters
Future is het vlaggenmodel van het merk Seacraft. Read More
Category: Scooters
Ghost is een model voor professionals. Het GHOS Read More
Category: Scooters
De elektronische navigatieconsole ENC3 is een rev Read More
Category: Scooters

DIVETECH© 2023. All Rights Reserved.

DIVETECH© 2023. All Rights Reserved.